BUBBLES

Novalicious Dakota of MacBaerke


Bubbles is een teefje uit het nest van MacKenzie en Baerke.  Omdat het MacKenzies eerste nest was, wilden we hieruit een teefje houden. Uiteindelijk hebben niet wij maar Bubbles besloten welke van de twee dat zou worden.  Ze bleef onze aandacht vragen door steeds naar ons te  kijken, meer hypnotiseren eigenlijk. We konden niet meer anders dan haar houden. Wat een heerlijke pup is dit.  Ze heeft echt de genen van haar papa, lijkt heel veel op hem en heeft de werklust van beide ouders. Ze is een eigenwijze, ondeugende pup. Een echte Toller dus.

Ze vind regelmatig ballen bij de wandeling en het leukste is dan om dit te laten zien aan Evy en MacKenzie zodat zij achter haar aan gaan rennen. Dit spelletje kan ze heel lang vol houden. 

Ook met Bubbles hebben we besloten, na de geijkte cursussen, om door te stromen in de agility en de apporteersport. Aangezien hier ook de voorkeur voor het "baasje" ligt. Beide sporten vind ze leuk, en ze word hier ook steeds beter in. In 2022 hebben we de eerste wedstrijd gelopen in agilty en hetzelfde hopen we in 2023 te doen met apporteren.

Ook met Bubbles willen we in de toekomst een nest gaan doen.