Wie zijn wijEven voorstellen

Wij zijn Roelfiena en Mariska en wonen in Brielle, Zuid-Holland. Door onze eerste Toller, zijn we besmet geraakt met het Toller-virus, ondertussen hebben we nu een roedel van 5 prachtige honden. We beleven enorm veel plezier aan het trainen en iedere dag gebeurt er wel iets waardoor we moeten glimlachen of ronduit schateren om ze. 

Hoe het begon

In 2010 begon onze zoektocht naar een hond.  Dat het een Retriever moest worden, daar waren we het snel met elkaar over eens. We kwamen uit op de Nova Scotia Duck Tolling Retriever, en waren gelijk gecharmeerd van dit vriendelijke, sociale, intelligente en actieve ras. 

Ruim een jaar later kwam Floyd, onze eerste Toller. Een heerlijk mannetje die voornamelijk warm draait voor agility en waterhoentjes ( Nu met pensioen en genietend van een soms luie, oude dag ). Onze roedel is daarna uitgebreid met Evy. Met de komst van deze lieve dame begon ook het idee te ontstaan om misschien eens een nestje te gaan doen. Uiteindelijk is dit gelukt.

Onze kennel

De kennel bestaat sinds 2016, dit is het jaar waarin het eerste nestje van Evy een feit werd. Vanwege onze liefde voor het ras willen wij bijdragen aan een goede gezondheid van de Toller. Wij fokken volgens de regels van de rasvereniging en de Raad van Beheer. 

Uit het eerste nestje hebben we MacKenzie gehouden en ook zij heeft een nestje voortgebracht. In dit nest is Bubbles geboren en we hopen met haar de lijn te kunnen voortzetten.  In 2023 is onze roedel uitgebreid met Pink. Zij is een prachtig meisje en een aanwinst voor onze kennel. 

We kijken met veel plezier naar onze toekomst!