MACKENZIE

Novalicious Private Dancer


MacKenzie is het enige teefje uit het eerste nest van Evy. 

Ze is een super leuk  tollermeisje, met een  enorme werklust. MacKenzie is erg gericht op ons als we met haar werken. Dit maakt dat het trainen met haar gemakkelijk gaat. Ze kan ook echt genieten van een op een aandacht.  We hebben met haar verschillende cursussen gedaan, en doen af en toe ergens een leuke workshop voor allerlei disciplines, zoals speuren en dock-diving.  We doen momenteel nog agility met haar, ook op wedstrijdniveau en zijn helaas gestopt met de apporteersport. Nadat zij een onderhoektand is verloren door een ongelukje, wilde ze geen dummy meer vasthouden.  Gelukkig vind zij agility ook erg leuk en we doen dit dan ook met veel plezier samen.

MacKenzie heeft één nestje gehad.  Hieruit zijn fantastische pups geboren. De bevalling ging goed, maar ze heeft het zelf als heel traumatisch ervaren. We hebben daarom besloten om het voor haar bij één nest te houden.

Thuis blijft ze het liefst een beetje op de achtergrond, ze houd van haar eigen persoonlijke space. Ze is wel heel verzorgend voor de andere honden. Na een zwempartij of regenbui worden ze allemaal stuk voor stuk schoon en droog gepoetst door MacKenzie.

Aandacht van bezoek vindt ze fantastisch. Hier geniet ze met volle teugen van. Kijk ook eens bij